top of page

ADNI JÓ! 2015-ben is

A tavalyi ADNI JÓ! 2014-BEN IS! megmutatta, hogy milyen jó érzés adni. Így ebben az évben is ugyanazzal a jó szívvel látunk neki, hogy mosolyt csaljunk a gyermekarcokra!

Ehhez nekem kell más, csak Te és Mi. Adj abból, amiből szívesen adsz: legyen az játék, könyv vagy ruhanemű! És mi eljuttatjuk olyanoknak decemberben, akiknek többet fog jelenteni, mint most gondolnád! 
"Tegyünk együtt azokért, akik betegségük, hátrányos helyzetük miatt a leginkább a támogatásunkra szorulnak! Csaljunk újra mosolyt a gyermekarcokra!"

Legyen ez egy újabb különleges, szeretettel teli periódus mindannyiónk számára!


  • Hozd el hozzánk játékaid!

  • Válogasd ki könyveid!

  • Szortírozd a ruháid!


S gondolj közben azokra, akik majd örömüket lelik benne!

Legyenek ők: kicsik vagy nagyok, most pici babák, kisfiúk vagy kislányok, fiatalok, vagy felnőttek!

0-tól 18 éves korig bárkire gondolhatsz! Egy közös van bennük: Karácsonykor ugyanúgy vágyják a szeretetet, mint mi magunk! Akárhol is töltsék az ünnepeket: kórházban betegen, gyermekotthonban messze a családtól, árvaházban szülök nélkül, szegény sorsban átmeneti otthonokban vagy az utcán hajlék nélkül: adományoddal szebbé teheted az ünnepüket és boldog pillanatokat szerezhetsz nekik!

Helyszínek


Minket bármikor kereshetsz, adományodat szívesen fogadjuk december 14-ig hétköznap 9:00 és 17:30 között:

- Budapesten az Ádám Villában (Eventikum Kft. 1071 Budapest, Városligeti Fasor 35/a.), - Debrecenben Debrecen-Józsán, - hétvégén személyes egyeztetés után.


Kapcsolattartók


- Bálint Márta (Budapest és Debrecen): +36 70 708 5303 / marta@cogoodwill.com - Sipos Barbara (Budapest):+36 30 246 3133 / barbara.sipos1@gmail.com - Bálintné Fazekas Márta (Debrecen-Józsa): +36 70 708 5306 / balintnemarta67@gmail.com Kalandra fel!

6 views
bottom of page