top of page

Tápiómenti településeken élő gyerekek sem maradtak meglepetések nélkül

Örömmel osztjuk meg, hogy Tápiómenti területén élő gyerekeket is megleptünk csomagjainkkal. A csomagokba alma, narancs, banán, édesség és sós keksz is került!

A nehéz sorsban élőknek ilyen felajánlások is nagy segítséget jelentenek!

Tóth Zoltán finanszírozásának köszönhetjük, hogy ez létrejöhetett. Bízunk benne, hogy sokan fognak még Tóth Zoltán nyomaiba lépni és ilyen módon segíteni másokon.


Gyümölcsök és rágcsálnivaló mellett Billwachs Tibor gondoskodott arról, hogy a gyerekek a kreatív oldalukat is szabadjára tudják engedni a tápióbicskei Foglalkoztató Házban. Színes ceruzákat, filceket, füzeteket, radírt, papírt és más írószereket is magával hozott, hogy megismerkedjen a Meleg Szív alapítóival, és láthassa, hogy milyen a Foglalkoztató Ház. Tibornak köszönhetően üzemanyag költségeket erre az útra nem kellett költenünk.

Sok segítségkérés érkezik be hozzánk. Nagyon örülnénk, ha egyre többen csatlakoznának hozzánk támogatóként. Tárgyi adományokat és pro bono segítségeket Facebookon tudtok nekünk felajánlani. Ha magánszemélyként vagy cégként tennétek valami jót, akkor a Cselekedj oldalunkon tudtok jelentkezni. Amennyiben anyagilag akartok hozzájárulni társadalmi munkánkhoz, azt a Támogassra kattintva tudjátok megtenni.

Minden segítségnek örülünk, mert együtt többet tehetünk!

39 views
bottom of page