top of page

Óvodás és iskolás gyerekeket látogattunk meg Szendrőládon

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében jártunk. Szendrőlád városában Misley Ádámmal találkoztunk, aki az ottani óvodás és iskolás gyerekekkel összekötött minket.

Csomagjaink kicsiknek és nagyoknak is tartogattak finomságokat. Gyümölcsöket kapott mindenki, hogy valami igazán egészséges is legyen a csomagban az édességek és a rágcsálnivalók mellett. A felajánlást Tóth Zoltánnak köszönhetjük. Az ő finanszírozásával tudtuk ezt megvalósítani, és sikerült mosolyt csalni több, mint 57 gyermek arcára.

Felettébb örültünk, hogy ellátogathattunk újra Ádámhoz és rajta keresztül ilyen sok gyermeket lephettünk meg csomagjainkkal. A képeken jól látszik, hogy mennyire örültek!

Az óvónénik miután belenéztek a csomagokba, azt tanácsolták, hogy jobb, ha csak egy kicsit esznek most a finomságokból a gyerekek, mert máskülönben otthon sem fognak bírni velük.


Sok segítségkérés érkezik be hozzánk. Nagyon örülnénk, ha egyre többen csatlakoznának hozzánk támogatóként. Tárgyi adományokat és pro bono segítségeket Facebookon tudtok nekünk felajánlani. Ha magánszemélyként vagy cégként tennétek valami jót, akkor a Cselekedj oldalunkon tudtok jelentkezni. Amennyiben anyagilag akartok hozzájárulni társadalmi munkánkhoz, azt a Támogassra kattintva tudjátok megtenni.


Minden segítségnek örülünk, mert együtt többet tehetünk!



33 views
bottom of page